top of page

Veel gestelde vragen

 

Hieronder vindt u een aantal vragen met antwoord. Heeft u een andere vraag, kunt u deze mij mailen

01

02

03

Wat doet TLS Administratie & Advies?

TLS Administratie & Advies verzorgt onder andere de administratie en fiscale aangiftes voor zowel zelfstandige ondernemers als particulieren. Tevens is TLS een advies orgaan dat meedenkt in uw persoonlijke situatie. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

 

 

Hoe moet ik beginnen als startende ondernemer?

Iedere ondernemer is weer anders, hier is geen passend antwoord voor. Veel zaken kunt u zelf regelen maar het is ook verstandig om een adviseur te hebben die u daarin begeleid. Door een vrijblijvend adviesgesprek (maximaal 1 uur gratis) te maken met TLS, kunnen wij u al op weg helpen.

 

 

Zit ik goed bij mijn huidige boekhouder/accountant?

 

Dit is iets waarover veel getwijfeld wordt....... Wat doet uw accountant precies? We zien hem maar 1x per jaar of we krijgen iedere keer een rekening maar voor wat? 

Dit is een bekend beeld in de branche. TLS Administratie & Advies heeft de visie om voor de ondernemers en particulieren te werken door een toegevoegde en persoonlijke waarde te hebben voor hen. Een van de diensten die TLS heeft is de Second Opinion. Hierin wordt bekeken of uw huidige boekhouder/accountant voor u het onderste uit de kan heeft gehaald en of de kosten van uw accountant in redelijkheid zijn met de gedane werkzaamheden.

 

 

 

bottom of page