top of page

Starters

 

Een eigen bedrijf starten doet u niet zomaar.

Er komt meer bij kijken dan u denkt, laat u hierover goed informeren.

U kunt vanuit diverse situaties komen en besluiten dat u als zelfstandig ondernemer uw passie, kunde of idee wilt uitvoeren en verkopen. Zo kunt u na het afstuderen meteen willen gaan werken in de markt waarvoor u hebt geleerd.

Of na een (jarenlang) dienstverband ontslagen zijn en uw werk wilt voortzetten. Of vanuit een ondernemersfamilie de onderneming van uw familie voortzetten. Zo kunnen er nog meer redenen zijn maar het gaat voornamelijk om de vrijheid en het “bezig zijn” met uw passie. Naast de voldoening van uw passie wilt u er natuurlijk ook financiëel beter van worden.

 

Iedere situatie vanwaar u uw eigen onderneming begint, heeft weer andere uitgangspunten en er zijn wettelijke regels van wat wel kan/moet en wat niet kan/moet. Het voornaamste is dat u aan de slag kunt, zonder u daarover druk te maken!

Denk hierbij aan de mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten vanuit de WW, concurentiebeding bij je ex-werkgever(s), wanneer bent u ondernemer voor de belastingdienst, moet ik me inschrijven bij de Kamer van Koophandel?

 

Als (startende) ondernemer heeft u veel vragen:

- Wat onderscheid me van mijn concurentie?

- Wat komt er allemaal bij kijken

- Hoe kan ik mijn onderneming (laten) financieren?

- Welke rechtsvorm moet ik kiezen?

- Welke kosten moet ik allemaal maken/loop ik tegen aan?

- Met welke instanties heb ik allemaal te maken?

- Welke voor-, nadelen zitten er aan?

- Wat moet ik doen met de belastingdienst?

 

Er is geen standaard antwoord omdat iedere ondernemer/zzp-er anders is.

Daarom wil ik u graag uitnodigen om een vrijblijvend adviesgesprek te voeren (maximaal 1 uur) om te kijken of het ondernemerschap iets voor u is en u daarmee te ondersteunen en te begeleiden.

 

Kijk voor de scherpe en eerlijke tarieven van TLS Administratie & Advies hier.

 

TLS Administratie & Advies

De adviseur die met u meedenkt!

bottom of page